KiesKatwijk presenteert kandidatenlijst

De Kracht van Lokale politiek

KiesKatwijk heeft vandaag haar kandidatenlijst bekend gemaakt. De lijst is een goede weerspiegeling weer van oud gedienden en nieuwkomers van voorheen Hart Voor Katwijk en KiesKatwijk.

KiesKatwijk heeft nadrukkelijk gekeken naar de kennis, expertise en ervaring maar ook de woonomgeving en maatschappelijke activiteiten van de kandidaten. De lijst is daardoor in balans; de kandidaten zijn van diverse pluimage en komen uit verschillende kernen en werkvelden. Gijsbert Schrijvers staat als lijsttrekker op nummer 1 van de lijst.

“Het is belangrijk dat we de aankomende 4 jaar sterk inzetten op de kennis en kunde van onze kandidaten. Als oppositie partij moet je voorbereid zijn en dat zijn we! De eerste vier op de lijst zijn mensen die momenteel al in de raad en commissies vertegenwoordigt zijn. Naast onze kandidaten hebben we op de achtergrond veel mensen die ons de aankomende 4 jaar kunnen en willen voorzien van advies op verschillende vlakken. Dat maakt ons sterk in de raad” aldus Gijsbert Schrijvers

De komende vier jaar zal KiesKatwijk zich hard maken voor een gezonde financiële gemeente waarbij ingezet wordt op het niet verhogen van belastingen. Gezien de huidige financiële positie en vooruitzichten gaat dat een behoorlijke uitdaging worden.

De komende periode zullen er regelmatig meer zaken, zoals het verkiezingsprogramma, gepresenteerd worden via de website kieskatwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com